Edhe vjeshta ka bukurinë e saj të rrallë. Artistët dhe të apasionuarit e luleve arrijnë gjithnjë të krijojnë instalacione të veçanta me lule për festa të ndryshme.

Kështu, në këtë foto të Vogue France mund të shihni se si mund të përdoren lulet e vjeshtës në një darkë mes miqsh, në një martesë apo ditëlindje.

- SPONSOR -Smiley face