• Ujvarë

Kur ne ëndërrojmë për ujin, zakonisht kjo përcjell gjendjen emocionale të mendjes. Uji simbolizon pastrimin dhe pastërtinë. Endrra me ujëvara është një shenjë e madhe paralajmëruese se dicka e bukur po ju afrohet. Ajo tregon fillime të reja, kur e vjetra shuhet. Gjendje positive me shumw shpres.Nëse shihni ujëvara në ëndrrat tuaja, bëjini vetes këto pyetje: A është ujëvara e vogël apo e madhe? Si i perceptoni pengesat tuaja? A është ujëvara në një xhungël të errët, apo në një plazh të bukur?

Nëse këto pamje ju kanë frymëzuar atëherë do të thotë se do ja dilni mbarë, në një kohë shumw të shpejtë

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face