Sytë luajnë një rol të rëndësishëm në përcaktimin e bukurisë suaj të përgjithshme. Sytë kanë variacione të ndryshme dhe ndryshojnë nga personi në person. Eyeliner është një mjet i rëndësishëm për ti bërë sytë tuaj të duken tërheqës dhe të mrekullueshëm. Ju mund të eksploroni pamjen tuaj me eyeliner per te zbuluar shijen tuaj personale. Eyeliner do te ndihmojë sytë tuaj të duken më të mëdhenj dhe te bukur.

Për të krijuar nje eyelin të rregullt pikë së pari do të duhet të kemi në dispozicion lapsin e duhur për procedurën e lyerjes.

- SPONSOR -Smiley face

Jo të gjitha lapsat e zinj janë efikas për këtë truk pasi shpesh herë ato kanë qëllime të ndryshme.

Ja disa skicime të syrit në formë gjeometrike e cila ju orienton për sy në formë bajameje.

Zbuloni formën që dëshironi të arrini në sy dhe pastaj plotësoni atë!

Nenvizoni me kujdes dhe mbusheni me lapsin e syrit.

   

- SPONSOR -Smiley face