Qatar Airways ofron tashmë në avionët e saj për herë të parë dhe krevate dopion në klasin e biznesit.

Quhet Qsuite, dhe u jep mundësinë pasagjerëve që dy kolltuqet e mesit t’i kthejnë në një krevat të plotë duke e ndarë me panele për të krijuar një dhomë gjumi private me dy ekrane televizorësh.

- SPONSOR -Smiley face

Kjo iniciativë është e para në botë për këtë industri dhe duket se do të jetë një precedentë për kompanitë rivale.

- SPONSOR -Smiley face