Puna, celulari, shikimi I një filmi para se të flemë, janë të gjitha probleme t cilat bëjnë sytë tanë të jenë shumë të lodhur dhe në një ditë pushimi. Nëse keni provuar çdo gjë dhe nuk ju ka funksionuar ka një zgjidhje që ndoshta nuk e dinit: Një maskë në kuzhinën tuaj. Ju duhen përbërësit: një kokërr patate, një kastravec, rende, pambuk i pastër.

Grini patatet dhe kastravecin dhe përzieni bashkë, shtypini në mënyrë që ti merrni lëngun që ato nxjerrin. Merrni nëj pambuk lageni më këtë lëng dhe vendoseni në sytë tuaj. Do të shihni rezultatin e menjëhershëm.

- SPONSOR -Smiley face