Edhe më skeptikëve në fund u është dashur të ndryshojnë mendimin e tyre. Pikërisht ai aksesor që kemi parë plot dyshim deri më tani, tashmë është trasformuar si një nga elementët “must have”, të domosdoshme, që askush nuk mund të bëj pa to.

Elegantë, chic, dhe seksi janë ato që riemërohen “mules” (slipper), ose këpucë të hapura mbrapa në formë pandofle. Kanë pushtuar sistemin e modës dhe i kemi parë nëpër pasarela në këmbët e top modeleve.

- SPONSOR -Smiley face

Kjo tendencë tashmë është rritur, mjafton të shikosh koleksionet e fundit Pranverë Dimër 2017/2018 për të kuptuar rendësinë të kësaj këpuce të re. sidomos tani në dimër, të sheshtat dhe me peliçe (jo origjinale) të ngrohtë, funksionojnë së tepërmi, sepse pak janë ato që kanë dëshirën të qendrojnë mbi taka.

Shikoni më poshtë disa nga “mules” më të bukura

- SPONSOR -Smiley face