Ata janë në një lidhje dashurie prej 2 vitesh. Dyshja fantastike,Gigi Hadid dhe Zayn Malik janë duke kaluar një dashuri të magjishme bashkë. Kjo duket mjaft mirë në maskimin e tyre për Halloween ku Gigi ishte një mace e zezë dhe Zayn një Spider Man. Ishte çifti më i këndshëm. Nuk kemi çfarë të themi!

- SPONSOR -Smiley face