Yjet e skenës dhe ekranit janë të detyruara të veshin taka të larta për orë të tëra e shpesh herë edhe gjatë gjithë natës.

Për të shmangur dhimbjen e këmbëve, VIP-at zgjedhin të veshin këpucë që janë së paku një numër më i madh. Duket se këto të fundit nuk e kanë problem këtë gjë dhe nëse vihet re nga paparacët apo njerëzit e tjerë./TheLightMedia

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face