Trupa e Teatrit “Zini Sako” , Gjirokastër sjell në datat 1, 2 dhe 3 nëntor në Teatrin Eksperimental “Kujtim Spahivogli” shfaqjen “Hënat e fundme” të dramaturgut të njohur italian Furio Bordon. Aktorët e teatrit të Gjirokastrës ngjisin në skenë një nga problemet e mprehta, në qytetërimin e “Homo Sapiensit”, që është në grahmat e fundit të dashurisë.

- SPONSOR -Smiley face