Pjesët teknologjike prej vitin në vitë e kanë ndryshuar jetën e njëriut ,duke e bërë më të leht punën dhe jetën, duke marr parasysh vitet e shkuara që teknologjia nuk kishte qënë e zhvilluar edhe punët në të gjitha sferat kanë pasur vështërsi të mëdha, duke e krahasuar në ditët e sotme ,zhvillimi teknologjik po na mundëson punën më të leht dhe një jetë më të sigurt. Me teknologjine dixhitale që po mbin kudo, duke përfshire edhe trupat tane , kompjuterizimi sa vjen e bëhet shumë e më personal. Tashmë teknologjia po bëhet mjeti yne i informacionit, i kënaqesise, i argetimit, i sigurise, i shendetit, pra në një fare mënyre mbulon të gjitha sferat më të rëndësishme të jetës. Megjithate, kjo e ardhme kaq e ndritur sigurisht e ka nje kosto dhe në fakt, pak a shumë ruajtjes së jetes private po i vjen fundi. Çdo teknologji mbarë funksionuese do të duket magjike. Sot jemi dëshmitarë të zhvillimit dhe  avansime dhe ndryshimeve  në fushën e shkencës, teknologjisë, kulturës dhe shoqërisë si dhe arritjes së informacioneve dhe komunikimeve të shpejta përrreth botës. Sa i përket teknologjisë në ditet e sotme , teknologjia na ka ofru shumëçka edhe na ka mundsu një qasje dhe punë ma të lehtë në ç’do aspekst edhe në ç’do sfer të jetës. Kemi shumë zhvillime teknologjike që sot janë pjesë e pandashme e jetës sonë si p.sh. Kompjuteret tablet, telefonat e menqur, paisjet e ndryshme elektronike, zhvillimi i internetit, zhvillimi i teknologjis së mjeksis e shumë ndryshime tjera dita e ditës po na i sjell shkenca e teknologjisë.

- SPONSOR -Smiley face