Kur vitet ’70 ndihen shumë pranë…

Moda dhe stilet kohët e fundit priren drejt rikrijimit të modës së viteve ’70. Mania më e fundit e veshjeve të ndryshme nga Vipa në mbarë botën ka bërë që disa detaje të vogla ndryshe në këto veshje të krijoj një tjetër stil. Xhinset tub, bluzat e gjera, rripat e theksuar në xhinse, përdorim i shumë aksesorëve ka rikrijuar diçka të veçantë të cilën të gjithë priren ta ndjekin. Po të shfletosh albume të po atyre viteve do kuptojmë më tepër…

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face