Në rast se dëshironi të trajtoni në mënyrë të veçantë veten tuaj, tani mund të bleni tharësen të dekoruar me kristale Swarovski. Kompania e quan këtë si tharësja e flokëve më luksoze në botë, dhe me të drejtë, sepse ajo mban rreth 5 mijë Swarovski dhe kushton vetëm 10.000 dollarë.

- SPONSOR -Smiley face

 

Në qoftë se ky çmim do bëj për të qarë portofolin tuaj, në fakt kjo blerje ka disa benefite.

Çdo blerës do të përfitoj shërbime të PA LIMITUARA për flokët dhe ajo që është akoma më e rendësishme, 100% e aseteve monetare do t’i dhurohen Humane Society për t’i ndihmuar të luftojnë kundër testeve të bera në laborator mbi kafshët si dhe për t’i mbrojtur ato nga abuzimet.

Është një investim për gjithë blerësit që do të kenë mundësinë të bëjnë këtë vepër të mirë, dhe në të njëjtën kohë i dhurojnë vetes trajtimet më të mira dhe të pa limituara për flokët e tyre.

Në rast se po mendonit të blenin nja palë çizme Saint Laurent 10.000 Euro mbase mund t’i shpenzoni për këtë kauzë të vlefshme.

 

- SPONSOR -Smiley face