Pak kohë më parë Drake nxorri albumin e tij ku thoshte se kishte fjetur me Bella Hadid kur The Weeknd nuk ishte në marrëdhënie me Bellën. Dhe pas atyre fjalëve,mesa duket The Weeknd i ka kthyer diss-in Drake duke thënë në këngën më të re:  “I just want to have a baby with the right one (Dua të kem një fëmijë me vajzën e duhur) ”. Kjo ironi vjen për faktin që Drake ka një fëmijë me një aktore për filmat për të rritur dhe The Weeknd ka ditur ku të godasë në një pikë të dobët të Drake.

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -