Festivali Ndërkombëtar i Letërsisë do të mbahet në Tiranë për tre ditë me radhe dhe do të zgjas deri më 28 Tetor. Ky festival është konceptuar të mbahet në disa skena kulturore me dashamirës të librit, shkrimtarë e përkthyes të njohur shqiptarë.

Do të lexohen disa nga librat e tyre të preferuar dhe leximi do të shoqërohet me përcjelljen e emocioneve gjatë procesit të të shkruarit.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face