Për të gjithë studentët apo Inxhinierët Elektrik, Elektronik, Informatikë ose për të apasionuarit në këto profesione që dëshirojnë të investojnë tek e ardhmja duke bërë diferencën në tregun e punës, atëherë duhet të informoheni se sa vlen në CV-n tuaj  një trajnim në PLC.

Me anë të këtij trajnimi do ju hapen shumë mundësi në industrinë e prodhimit, transportit, aeronautikës, printimit, ushqimores, tekstileve, spitaleve, agrikulturës etj.

- SPONSOR -Smiley face

EESTEC LC Tirana vjen për herë të parë në këtë format me dy lektore (Inxhinier) me eksperiencë disa vjeçare në fushën e industrisë, brenda dhe jashtë vendit.

Qëllimi i këtij trajnimi është shpjegimi i karakteristikave kryesore të dizenjimit, arkitekturës së brendshme dhe principet bazë të operimit të kontrollorëve logjik të programueshëm, shpjegimi në detajë i sistemit PLC.

Ky kurs do të zgjasi 12 seanca nga 1 e 30 dhe  certifikata do te jepet nga EESTEC ne mbarim te kursit pasi të keni marr 45% te pikëve ne testin përfundimtar.

Trajnimi fillon  me datë 16 Tetor pranë.

 

- SPONSOR -Smiley face