Fill pas tradhëtisë së Tristan ndaj  Khloe Kardashian vjen një tjetër dramë për familjen Kardashian pasi Kylie Jenner ka akuzuar bashkëshortin e saj për tradhëti. Sipas burimeve për TMZ, Kylie dyshon se Travis e ka tradhëtuar, më tej burimi për TMZ shprehet se Travis anulloi dhe koncertin e tij që të shkonte në Los Angeles për t’u përballur me akuzat e Kylie.

Reperi e ka mohuar kategorikisht tradhëtinë por Kylie është mosbesuese dhe në shtëpinë e tyre ishte bërë një debat shumë i madh. Ndërsa përfaqësuesit e reperit janë shprehur për E!News duke mohuar çdo gjë dhe duke thënë se lajmet janë të pavërteta, dhe se Travis e anulloi koncertin sepse ishte i sëmurë. Edhe pse përfaqësuesit e tij e mohuan lajmin, burimet që thonë se Kylie dhe Travis janë zënë janë të shumta.

- SPONSOR -Smiley face

NEW YORK, NY – MAY 07: Travis Scott (L) and Kylie Jenner attend the Heavenly Bodies: Fashion
- SPONSOR -Smiley face