Soda e bukës ka efekte pozitive në sëmundjet e lëkurës. Por përdorimi i saj ka dhënë rezultat edhe tek pjesa e themrave ne pjesën e fundme të këmbës.

Ja një trajtim i thjeshtë

- SPONSOR -Smiley face

Përbërësit:

4 luë gjelle sod buke

Ujë I nxehtë

Përgatitja:

Perziejmë  sodën me ujë të nxehtë. Futini këmbët në ujë për 20  minuta.

Kur këmbët të jenë zbutur mire i pasroni më vonë përsëri me ujë të nxehtë I thani mirë dhe aplikoni krem

Kjo procedurë duhet të aplikohet darkave për një javë rrjesht.

Këmbët tuaja do të jenë të trajtura  dhe të buta.

- SPONSOR -Smiley face