Festa e Halloween-it tashmë ka mbërritur. Dhe nëse do të na duhej për të zgjedhur maskimin më të bukur dhe normalisht më të frikshëm,do të mendoheshim për këtë gjë pasi ka aq shumë risi dhe maskime të reja.

Një nga supermodelet e famshme, Sara Sampaio një modele portugeze e cila kohët e fundit është përfolur shumë ka vendosur që këtë Halloween të na habisi të gjithëve. Nëse do të duhej që për festën e Halloween-it të jepej çmim me siguri që Sara do të merrte çmimin e parë. Sara ka zgjedhur një maskim të frikshëm për këtë vit!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face