Të rriturit e pjekur janë të vetëdijshëm se jeta nuk është e drejtë. Ndoshta situata që ndodhin janë një padrejtësi e egër dhe tërësisht e padrejtë. Por, njerëzit rreth nesh që nuk janë të njohur me incidentet ose ndonjë nga gjërat e mëparshme që kanë ndodhur nuk do të kenë një ide për atë për të cilën po flisnin.

- SPONSOR -Smiley face

Ne kurrë nuk mund të dimë me siguri se çfarë po ndodh në jetën e dikujt tjetër. Duke thënë këtë për dikë pa marrë parasysh qëllimet tuaja të mira do t’u tregojë se të gjithë mund t’i shohin problemet e tyre në fytyrë.
1-Pra, në vend që t’i tregoni dikujt se dukeni të lodhur, provoni një qasje më empatike duke u treguar atyre se gjithçka është në rregull. Kjo do të tregojë se jeni të shqetësuar për atë që po ndodh në jetën e tyre.
2-Përsëritja e të njëjtave gjëra pa pushim mund të jetë frustruese, megjithatë sqaroni atë që nuk e shqetëson thetrin pa e egzagjeruar.
3-Kurrë mos e humbisni besimin në aftësinë tuaj për të arritur gjëra dhe motivoni veten duke thënë “Unë mund ta bëj këtë”, sepse jeta dhe monentet tuaja do t’ju përplasin me gjithkënd!

- SPONSOR -Smiley face