Shumica e njerëzve globalisht janë prekur nga sëmundje të ndryshme si sëmundje infektive, virale–bakteriale, zemra, etj.

- SPONSOR -Smiley face

 

Statistikat e fundit tregojnë se njerëzit po jetojnë më gjatë, dhe gjatë dekadës së fundit kemi identifikuar progres të konsiderueshëm në uljen e normave të vdekjeve.

Megjithatë, përkundër këtij progresi, ne jemi duke u përballur me një treshe të re problemesh të cilat pengojne shumë kombe dhe komunitete, për tu identifikuar si shoqëri me një jetesë të shëndetshme pa crregullime shëndetesore.

  • obeziteti
  • konflikti dhe sëmundjet mendore
  • çrregullimet e përdorimit të substancave të ndryshme
- SPONSOR -Smiley face