Kombinimi i ngjyrave është tepër i rëndësishëm në një veshje dhe nëse bëni kombinimin e gabuar të ngjyrave e gjithë tentativa juaj për t’u dukur bukur bie poshtë. Por cili është kombinimi më trendy i momentit ? Rozë me të kuqe ! Ndoshta kur ja keni parë dikujt tjetër veshur mund të keni kaluar 100 mendime në mendje por në të vërtetë nëse dini se si ti kombinoni do dukeni bukur dhe tepër trendy. Sigurisht që duhet të bëni kujdes me aksesorët pasi nëse zgjidhni të kombinoni rozën me të kuqe duhet që aksesorët  të jenë tepër të thjeshtë ose mund t’i shmangni fare .

- SPONSOR -Smiley face