Jemi në prag të festave dhe kjo është atmosfera më e bukur e vitit. Si e tillë, njerëzit e përjetojnë edhe më shumë duke bërë që në çdo moment të ndiejnë magjinë e festave. Kështu ka ndodhur me vetullat, të cilat shumë vajza i kanë përshtatur me atmosferën duke i kthyer ato ha betulla të zakonshme, në një pemë Krishtlindjeje dhe Viti të Ri. Ju pëlqen ky trend? Do guxonit?

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face