Truke për Make-up sa më natyral

0 views

Në se do të  pyesnim një  make-up artist se si mund të  bë nim një  make-up natyral, ata do të  pë rgjigjeshin se ka shumë  menyra trukimi të   cilat korrigjojne difekte, por në  të njëjten kohë  të  tregojnë  natyrale dhe elegante.

Artisti i shquar David Horne,  thotë: “Mbani me vete pak nga produktet me nje gamë  të  natyrshme tonaliteti, duke selektuar ngjyrat nga  të cilat jeni I tërhequr”. Natyrisht më nyra me e mire ë shtë  të  pë rzgjedhim produkte të  cilat plotesojnë  ngjyrë n e lekurë s dhe tipareve tone duke mos pë rdorur kontraset te forta.

- SPONSOR -Smiley face

“Mos  u mbingarkoni me kozmetikë  sepse natyrshmë ria që ndron në  thelb të  të  qenurit I pastë r dhe elegant. Të  nevojshme pë r ti pasur në  cantë n tuaj per make-up ditor, janë  vetë m disa produkte si: një korrektor, lapsa të  cilë t jane shumë përdorimsh që  mbulojnë  shumë  funksione, gjithashtu dhe boja e vetullës”, thotë Horne jane mjaftueshem per te plotesuar fytyren tuaj me nje make-up te thjesht por që  mund të  rrezatosh.

“Ploteso si fillim lyerjen e syve e me pas apliko bazë n e fytyres pë r një   lëkurë me të vërtetë të përsosur”  këshillon Horne.  Kjo sepse cdo rrëmujë apo rënie pluhuri gjate lyerjes se syrit nga drite- hijet mund të eleminohet pë r të  bërë make-up sa më  natyral, në  dukje për  lëkurë të përsosur.

- SPONSOR -Smiley face