Tuna këngëtarja e njohur kosovare prej ardhjes në jetë të djalit të saj ka hequr dorë nga jeta e artit, koncertet dhe produktet e reja në muzikë.
Profili i saj në rrjete sociale është tjetërsuar pasi ajo poston vetëm foto të djalit të saj i cili është vetëm 5 muajsh.
VIP-at që bëhen prindër reflektojnë ndryshimet në jetën personale.
Tuna duket një nënë e përkushtuar, e vendosur të rrisë plot dashuri birin e saj të bukur sëbashku me Patris Berishën.
Bravo Tuna! Kjo botë ka nevojë për fëmijë të rritur me dashuri!

- SPONSOR -Smiley face