Do të çuditeni, por është e vërtetë!Në Hauai është duke lulëzuar një tjetër lloj turizmi, që nuk i ngjason atij tradicional për plazhet apo kulturën vendase. Vetëm muajt e fundit është shtuar numri i personave që refuzojnë plazhet mahnitëse të ishujve të Paqësorit dhe u drejtohen kratereve dhe llavës së vullkanëve të zonës. Pamjet nga këto zona janë thuajse jashtëtokësore, të paimagjinueshme.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face