Në Instagram është mjaft i njohur, por kush ka provuar ushqimet e tij nuk e harron kurrë.
Ky është kuzhunieri turk më i zoti, Nusret Gökce. Pasi videot e tij janë shpërndarë kudo,Nusret u bë i famshëm për mënyrën si pregatit mishin. Duke mahnitur në kuzhina të ndryshme në Amerik dhe Turqi ai vendosi të hapte edhe restorantin e tij.
Atë mund ta takoni në Stamboll, pasi i është dedikuar biznesit të tij, duke ju shërbyer ushqim të shijshëm që vetëm Nusret di ta gatuaj. Për gjithë adhuruesit e kripës ai njihet edhe si ‘Saltbae’ askush se njeh kripën më mirë se ai, ehh.

- SPONSOR -Smiley face