Përdoruesit e Twitter kritikuan administratorin e Agjencisë për Menaxhimin e Emergjencave Federale (FEMA) Brock gjatë një pronencimi e quajti të gjithë këtë situatë përpjekje për lehtësimin e fatkeqësive në Porto Riko pasi Uragani Maria shkatërroi gjithçka dhe po quhet “ngjarja më logjistike sfiduese” për SHBA.
Long bëri komentin për Fox News kur u pyet ditën e diel se nëse ishte e përshtatshme për shefin e sigurisë së atdheut, Elaine Duke, për të thirrur përpjekjet e ndihmës për një”histori të mirë lajmesh”.
Më në fund a është kjo ngjarja më logjistike sfiduese që Shtetet e Bashkuara kanë parë ndonjëherë dhe ne kemi lëvizur dhe shtyrë aq shpejt sa lejon situata,” tha ai për Chris Wallace.
Komentet e Longit tërhoqën tallje në Twitter, ku shumë prej tyre theksuan se SHBA kishte pasur shumë marrëveshje komplekse logjistike dekada më parë.

- SPONSOR -Smiley face