Gjatë javës që lamë pas, ata të dy u fotografuan pranë një kamioni akulloreje në New York. E sikur ta bënin qëllimshëm, menjëherë nxitën spekulimet se ata të dy janë bashkë e në lidhje. Mirëpo kjo nuk është aspak e vërtetë, zbulon Prive.

- SPONSOR -Smiley face

Përpos që janë kolegë të mirë, në mes reperit Capital T dhe këngëtares Samanta Karavella, nuk ka asnjë raport romantik. Këtë e kanë konfirmuar burime të Prive pranë artistëve, të cilët kanë thënë se gjithçka ishte rastësi!

- SPONSOR -Smiley face