Ujori

Kini më shumë besim te vetja dhe kujdesuni që ta përdorni zemrën tuaj për të zgjidhur një pyetje me partnerin/en tuaj. Ju do të zhgënjeni nga një miqësi që besoni të jeni të sinqertë. Nëse jeni vetëm, Mërkuri në favorin tuaj premton shumë takime interesante dhe intriguese. Mëngjesi në punë fillon me nervozizëm, për fat të mirë këmbëngulja juaj ju shtyn të jepni më të mirën nga vetja. Mund të keni rezultate të papritura.

- SPONSOR -Smiley face


Çfarë do të thotë të jesh i dashuruar për ju? Shpesh pyesni veten, por mund të jepni vetëm përgjigje abstrakte. E keni shumë të vështirë të kuptoni atë çfarë ndjeni për partnerin tuaj. Bota e emocioneve tuaja është e koduar dhe mundësia për të hyrë në të mund të konsiderohet një mrekulli e vërtetë. Po çfarë ndodh kur bie në dashuri? E gjeni veten të angazhuar zyrtarisht madje edhe me unazë në gisht. Edhe frika e humbjes së lirisë zhduket, sepse e kuptoni se nuk varet nga marrëdhëniet tuaja!

- SPONSOR -Smiley face