Ushtroni Yoga sa më shumë dhe do të zbuloni sekretin e të qënurit i lumtur.

0 views

Mulliri.al nga sot do t’ju ofroj ushtrime të ndryshme se si të ushtroheni në ambiente të ndryshme ku të kujdeseni në mënyrën më të shëndetshme për trupin dhe mendjen tuaj!  Ne sot do të promovojmë disa poza dhe do t’ju mësojmë se si ju ti zhvilloni ato duke na ndjekur në videon që ne ju kemi ofruar. Duke qënë se kjo video vjen enkas për ju në gjuhën shqipe kjo gjë do t’ju ndihmojë të ndiheni më komod me veten tuaj. Videot që do të vijojnë t’ju shoqërojnë në ditët vijuese vijnë vetëm ekskluzivisht për ndjekësit e mulliri.al. Sot kjo video prezanton disa pozicione dhe ushtrime te Yoga streching për fillestarët. Pasi sot nisim me një prezantim të ushtrimeve në vazhdim do të keni nga 5 minuta ushtrime të cilat do t’ju bëjnë të ndiheni të fuqishëm dhe të relaksuar. Miracle Yoga stretching do ju ndihmojë të funksiononi shumë mirë, provojeni dhe shikoni rezultatin tuaj!

- SPONSOR -Smiley face