Na ndodh të gjithave që të bëhemi gati për të postuar një foto në Instagram por nuk na mbushet mendja dhe mendojmë a është fotoja e bukur dhe mos ndoshta kemi një profil shumë monoton ? Po sikur t’u themi 11 super rregulla për të qënë një yll Instagrami ? Ndiqni më poshtë :

 1. Zgjidhini me kujdes dyshemetë, tavolinat apo muret që do të përdorni si sfond.
 2. Kur doni të postoni një look, eksperimentoni me Boomerang apo video argëtuese për ta bërë postimin tuaj që të bjerë në sy në News Feed.
 3. Synoni vende të ndriçuara dhe shmangiuni sa më shumë përdorimit të blicit.
 4. Luani me proporcionet duke mos e përfshirë të gjithë pamjen në postim.
 5. Fotot e këpucëve janë gjithmonë “in”.
 6. Argëtohuni me fotot Polaroid siç bëjnë modelet.
 7. Mos ngurroni të postoni imazhe të ikonave tuaja të stilit.
 8. Mos e teproni me fotot selfie dhe kur t’i postoni, mundohuni të përqëndroheni tek një detaj.
 9. Etiketoni markat e veshjeve që do të postoni.
 10. Ruani shumllojshmërinë: fotot portret, veshje, kafshë shtëpiake, pamje të bukura etj.
 11. Bëni diçitura të shkurtra dhe mos e teproni me hashtag-et.

View this post on Instagram

Can’t wait for beach time ❤️

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face