Bukuroshja Kami Osman, dallohet për linjat dhe tiparet e ngjashme me yllin e Holliwood,Kim Kardashian. Në fotot e mëposhtme duket ngjashmëria e tyre, edhe pse media të ndryshme pohojnë se ajo ka edhe ndërhyrje kirurgjikale, bukuria marokiene ka treguar se është natyrale dhe nuk i bëhet aspak qejfi që i ngjan Kim Kardashian.

- SPONSOR -Smiley face