Dëshira për ti’u ngjasuar ikonave të ekranit dijmë se janë shumë të kërkuara nga fansa të cilët do të investonin gjithë pasurinë e tyre për tu dukur si ato. Fotoja e një vajze që sipas fansave  kishte abuzuar me 50 operacione plastike u bë virale në internet dhe pushoi median e shkruar. Ajo quhet  Sahar Tabar. U tha se  u transformua për t’i ngjarë aktores dhe ikonës së filmave Angelin Jolie.

Por, ajo ka reaguar ashpër për herë të parë, duke thënë se:

- SPONSOR -Smiley face

“Përshendetje relativisht të dashur ndjekës, Fotoja që ju po shani, edhe pse s’më pëlqen, e mbajta. Duhet të sqaroj se kam bërë një numër të pacaktuar operacionesh dhe jo 50. Faqet që kanë folur për fotot e mia janë të njollosura nga opinioni personal. Mendova se këta njerëz jetojnë në shekullin e 18 dhe s’kanë dëgjuar për teknologji apo makeup dhe prandaj u habitën”, ka shkruar ajo në rrjetet sociale”.

Ajo ka hedh poshtë cdo realitet të shkruar dhe diskutuar kaq shumë rreth figurës së saj.

 

- SPONSOR -Smiley face