Çfarë ju bën më tepër nostalgjik përsa i përket kohës  së klubit  futbollit të “Partizanit?”

- SPONSOR -Smiley face

Nostalgji ndjej kur mendoj që në atë kohë ka qenë ëndërr të ishe pjesë e klubit të futbollit të skuadrës së parë ku kam luajtur edhe përfaqësuar, besoj që do mbetet gjithnjë nostalgji ajo kohë, pasi ëndrrat arriheshin me punë dhe jo me kompromise, prandaj edhe nostalgjia në këtë kohë që jetoj tani bëhet edhe më e fortë.

- SPONSOR -Smiley face