Vathët floriri janë parë në çdo fashioniste së fundmi.

Një trend i kombinimit të tyre me bluzë të bardhë dhe aksesorë të zinj është gjithashtu në rritje.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face