Përhapja e koronavirusit bëri që njerëzit të vërshonin nëpër dyqane e supermarkete për të blerë ushqime dhe dezinfektues për duart, për t’u mbrojtur nga virusi.

Por, blerja pa kriter e një dezinfektuesi detyroi një zinxhir supermarketesh në Danimarkë, të merrte vendimin që do t’i bëjë njerëzit ta mendojnë dy herë për sasinë e tij.

- SPONSOR -Smiley face

Marketi e ka nxjerrë me një çmim prej 5.5 eurosh dezinfektuesin, por në një letër ngjitur raftit shkruan se nëse njerëzit do të marrin shishen e dytë ajo do të kushtojë 135. Epo kësaj i themi zgjidhje perfekte!!

- SPONSOR -Smiley face