“FARKA N’FEST”, në Datë 30 Shtator 2017 në Parkun e Liqenit të Farkës. Qëllimi i aktivitetit është promovimi dhe dhënia jetë një tjetëre zone të gjelbër të Tiranës, e cila
ndodhet jo shumë larg qendrës së metropolit. Aktivitetet nisin në orët e
para të mëngjesit me mbjellje pemësh, aktivitete sportive, rekreative e
artistike.
Tre janë momentet më të rëndësishme të ditës: mbjellja e pemëve në orën
10:30, aktivitetet rekreative dhe artistike për fëmijë në orën 11:30.

Ndërsa në orën 17:00 nisë Moto Show surpriza e kësaj feste, Mountain Bike Show, në garën Super Moto dhe Paradën Festive.

- SPONSOR -Smiley face

Miq një festë e bukur pranë jush!

- SPONSOR -Smiley face