Teknologjia tashmë do të na vijë në ndihmë edhe për vetullën perfekte. Po, po është e vërtetë!

“Microblading”, është trajtimi estetik që lë pas krahëve trukun e vetullave, por të jep një pamje natyrale falë përdorimit të ageve të buta me pigment me ngjyrë të cilat punohen me delikatesë.

- SPONSOR -Smiley face

Microblading, ndryshe nga tatuazhi, nuk bëhet nga një pistoletë për të vizatuar mne goditje të vetme, por me një stilolaps të veçantë që të jep një rezultat vërtetë natyral. Ky stilolaps ka një maje të ndërtuar nga ‘microage’, që ndërhynë në thellësi, duke siguruar një vizatim më të kujdesshëm dhe më të saktë, ndryshe nga mjetet e tatuazheve.

- SPONSOR -Smiley face