Marka e njohur e modës Victoria’s Secret do mbyll 53 dyqane këtë vit dhe kjo gjë pritej pasi para disa muajsh u lajmërua se kompanisë  po i binin fitimet. Vjet, në 2018, u mbyllën plot 30 dyqane të veshjeve të brendshme dhe ky veprim ka një arsye.

- SPONSOR -Smiley face

Sipas During L Brands, nevoja për të mbyllur dyqanet erdhi pasi performanca e përgjithshme e dyqaneve ishte e ulët dhe nuk i kishin përmbushur objektivat e shitjeve. Por në fakt dyqanet që janë mbyllur nuk përbëjnë as 4% të totalit prej 1143 dyqanesh të Victoria’s Secret që ndodhen në të gjithë botë.

  

- SPONSOR -Smiley face