Në një video të postuar dje në Instagram, Justin Bieber premtoi se do kujdeset për familjet e Kalifornisë.

Zjarri i tmerrshem ne Los Angelos fatkeqesisht ka shkatërruar me qindra shtëpi, shkollat janë mbyllur, rrugët janë bllokuar dhe afërsisht 200.000 veta janë evakuar nga shtëpitë e tyre. Rreth 5.000 zjarrëfikëse punojnë 24h pa pushim për të luftuar flakët. Përafërsisht 9.000 banesa janë pa energji elektrike. Për shkak të erës 31,000 hektarë janë djegur brenda 3 orëve. Guvernatori Jerry Brown ka deklaruar gjendjen e emergjences!

- SPONSOR -Smiley face

‘Do bëj një bisedë me njerëz që mund të bëjnë diçka për këtë situatë’, shprehet Bieber në video. “ do të mundohemi të gjejmë një zgjidhje. Unë nuk jam një zjarrfikës kuptohet, por do të përdor burimet e mija për të kuptuar mënyrat se si mund të rregullojmë gjëra (…)”.

Justin i drejtohet të gjithave familjeve që po luftojnë se çdo gjë do të shkoj mirë.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- SPONSOR -Smiley face