Viola Spiro njihet për stilin e saj të veçantë dhe veshjet sportive që janë trende të kohës.

Viola ka veshur një foto, ajo mban syze, buzëkuq që kominon me tonet e vjeshtës, lekurë të kuqe dhe një blz137 kus hkruhet “Më fal mua!”

- SPONSOR -Smiley face

Kjo bluzë është rastësi apo Viola ka thyer ndonjë zemër…

- SPONSOR -Smiley face