- SPONSOR -Smiley face

Ingrid Gjoni vjen shumë seksi në setin e fundit fotografik, realizuar nga Juxhin Kurti. E veshur me të kuqe, mbi një makinë të kuqe dhe me kanaçe coca-cola, Ingrid Gjoni vjen shumë joshëse. Por nga kush është frymëzuar këngëtarja, sepse foto si këto të Ingridit nuk është hera e parë që shohim…

Kemi parë më herët edhe yjet botërorë: Naomi Campbell (1991) Tyra, Lady Gaga (2010), Cynthia Bailey, Ashanti (2008), Maluca e shumë e shumë të tjerë.

Ingrid Gjoni është konsideruar si artiste që ka sjellë risi qoftë në klipe apo sete forografike. A nuk do të ishte më mirë që këngëtarja të mos vinte me një ide të konsumuar, por më origjinale? Gjykojeni ju lexues të mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face