Peshorja: 23 Shtator – 22 Tetor

Nëse shumë shenja mund të kenë probleme me financat, ju do e keni me dashurinë këtë vit. Ju do përballeni me sfida dhe zhgënjime. Por do jeni të aftë të kuptoni se sa të fortë jeni dhe se me çfarë do përballeni. Kur të vijë kjo periudhë, mundësisht në pjesën e dytë të vitit, ju duhet të tregoheni të duruar dhe të ruheni nga tensionet. Disa gjëra të reja do zbulohen, por ju bëni çmos që të qëndroni në rrugën e drejtë.

- SPONSOR -Smiley face

Gaforrja: 21 qershor – 22 korrik

Gaforre, do të keni shumë armiq këtë vit. Kjo vlen veçanërisht për sipërmarrësit dhe biznesmenëve. Si rregull, ju jeni ekspert dhe të aftë të përdorni çdo detyrë dhe sfidë që vjen në drejtimin tuaj. Në vitin 2020 armiqtë tuaj do të zbulojnë erën e zhgënjimit që ju rrethon dhe do ta shfrytëzojnë mirë këtë gjë. Do të duhet një masë e madhe e forcës për të kaluar atë që po vjen, por ju e keni atë brenda jush. Do të ishte e mençur të mos i besonit askujt këtë vit pasi besimi juaj do të keqtrajtohet në momentin që ta jepni. Ju thjesht mund të besoni në individë që kanë fituar vërtet besimin tuaj.

Dashi: 21 Mars – 19 Prill

Në pikën kur Jupiteri hyn në Bricjap, i jep shumë fat të keq Dashit. Për fat të keq, këtë vit, ju do të jeni ai që po lufton. Do të duket sikur dikush ju ka mallkuar të dështoni në çdo gjë që përpiqeni. Çdo sipërmarrje që keni pasur si përparësi kryesore do të bjerë gati drejt fillimit apo edhe më e tmerrshme, në periudhën e fundit të realizimit. Pavarësisht nga ajo që bëni dhe cilat hapa bëni, ideja juaj nuk është thjesht të zbrisni në biznes.

- SPONSOR -Smiley face