Bëni vrap, sepse vëtëm kështu do të jeni të përfshirë në aktivitete fizike, për të pasur një trup të bukur dhe një jetë të shëndetshme. Edhe pse kohët e fundit po preferohet palestra, vrapi është një ndër aktivitetet më të njohura me anë të të cilit përfitoni trup të mirë në mënyrë natyrale.

- SPONSOR -Smiley face

Nëse nuk keni marrë guximin, ne ju sjellim disa arsye përse duhet ta nisni vrapin që sot! Së pari, vrapimi është shumë i shëndetshëm për nyjet. Është shumë efektiv, pasi mund të humbni peshë shumë lehtë, mjafton që të nisni me ritëm të lehtëdhe gradualisht të përshpejtoni. Në këtë mënyrë do të digjni edhe kaloritë, nëse keni abuzuar me ushqimet jot ë shëndetshme. Në të njejtën kohë, duke vrapuar mbroni masën muskulare, por edhe eshtrat. Shkrini edhe yndyrnat e tepërta! Vrapi është i mirë për shëndetin e zemrës, por ju ndihmon edhe të plakeni më të bukur.

Vendosni vetë nëse doni të nisni vrapin ose jo…

 

 

- SPONSOR -Smiley face