Që të kemi një flok të shëndetshëm ne duhet të dimë të kujdesemi për to. Dhe për sa i përket kujdesit parukierët më të njohur kanë dhënë disa këshilla. Ata janë shprehur se rregulla standarte nuk ka pasi flokët janë të ndryshëm, por ata theksojnë që të kemi një flok të shëndetshëm duhet të lahet 2 herë në javë , madje ka dhe nga ata që shprehen se dhe një herë në javë mjafton.

‘Nëse ju e lani flokun tuaj çdo ditë, shampo thanë vajrat natyral të flokut dhe kjo çon më vonë në flokë të thatë dhe të brishtë.’ shprehet parukieri i njohur Scott Miller . Por si të veprojmë kur floku i jonë është i djersitur për arsye të ndryshme? ‘Nuk ka nevojë që floku të lahet çdo ditë mjafton një shpërlarje e thjeshtë me ujë dhe ata ndihen të pastër dhe të freskët’ ka shtuar Miller.

- SPONSOR -Smiley face