Shumë femra zgjedhim të vishen me xixa dhe duan të bien tepër në sy nga shkëlqimi që duan të shpërndajnë nga pamja e tyre. Në fakt trendi i xixave ka qënë shumë i përdorshëm në koleksionin ,vjeshtë-dimër 2017, por kjo nuk do të thotë që koleksioni i 2018 nuk i përdor sërish.Mesa duket cixat dhe veshjet me shkëlqim është vështirë ti ikin nga moda sidomos në raste festash. Mulliri.al ka zgjedhur tre veshje, ju kë do të preferonit?

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face