PESHQIT

Plutoni, Neptuni, Jupiteri janë aleatët e juaj besnik dhe nxisin talentet e juaja më të mira si intuita, frymëzimi krijues dhe fleksibilitetin. Në rast se synoni pozicione të rendëihsme, ndaloni një moment dhe dëgjoni instiktin tuaj, do t’ju drejtojë më mirë se kushdo tjetër për hapat që do të ndërmerrni.

- SPONSOR -Smiley face

Kushtojini vëmendje burimeve tuaja materiale, Saturni kundër për momentin nuk ju ndihmon në investimet ekonomike. Marsi i cili ju ka vështirësuar deri dje ditët e juaja sot do të dali përfundimisht nga orbita negative. Keni nevojë për një moment relaksi të plotë.

Dashuria: tashmë retë në këtë sektor po largohen totalisht. Tani me Mërkurin në favor mundohuni të përdorni dialogun për të qartësuar raportet e juaja dhe hidhni mbrapa krahëve cdo brengë. Ngrohtësia familjare është shërimi për çdo mosmarrëveshje të së tashmes. Në rast se jeni single Plutoni do ju ndihmoj të shkëlqeni në mënyrë magjike, thelbësore për të fiturar zemrën e atyre që doni më shumë.

Puna/Paraja: “Dielli personal” brenda jush ndriçon. Mundësi të reja shfaqen në rrugën tuaj dhe sjellin lëvizje të rendësishme në biznes. Mundohuni mos të bëni gjithçka vetëm, por kërkoni ndihmë nga dikush që ju qendron pranë.

Shendeti: Sot do të filloni të ndiheni më mirë, edhe pse kombinimet qiellore ju këshillojnë të bëni kujdes nga lodhjet e tepruara. Ecni në natyrë për të mbajtur aktiv metabolizmin tuaj dhe sistemin imunitar.

- SPONSOR -Smiley face