Një lajm i mirë nga teatri! Dy prej “8 Femra”-ve  të shfaqjes së regjisores Driada Dervishi, u vlerësuan me dy çmime të para në Festivalin e komedisë “Kokofest”.

- SPONSOR -Smiley face

Yllka Mujo, “Aktorja e më e mire” me rolin e Gabit dhe Olta Daku, “Aktorja më e mirë JoProtagoniste” me rolin e Agustinës.

“8 Femra” do të shfaqet në datat 27, 28, 29, 30 shtator dhe 1, 5, 6 në Teatrin Kombëtar. Në këtë shfaqje me regji të Driada Dervishit, interpretojnë aktoret:

Yllka Mujo, Olta Daku, Zamira Kita, Raimonda Bulku, Klodjana Keco, Merita Cocoli, Blerta Belliu, Paola Kodra dhe Ilda Pepi.

 

- SPONSOR -Smiley face