Kanali muzikor Youtube ka publikuar videot më të klikuara sa i përket  vitit 2017 të cilat u bënë virale, duke shkaktuar mjaft të qeshura.

Në videot e përzgjedhura janë përfshirë performanca popi, klipe të ndryshme si dhe histori nga universi. Lista e videove më të klikuara përfshin numrin më të madh të ndjekësve, shpërndarjeve, komenteve dhe pëlqimeve. Disa prej tyre mund t’i shihni më poshtë.

- SPONSOR -Smiley face

 

- SPONSOR -Smiley face