Nëse e keni pyetur veten se përse Mbretëresha e Anglisë vishet gjithmonë me veshje të ndritura dhe neon, ka një arsye ! Shpesh herë e kemi parë Mbretëreshën teksa del dhe takon turmat e njerzve dhe veshja e saj në shumicën e rasteve  është me ngjyra të ndezura. Arsyeja se përse e para e Anglisë vishet gjithmonë me ngjyra të ndezura është për arsye sigurie dhe që populli ta shikojë atë.

Një person afër familjes mbretërore u shpreh: ” Ajo vishet kështu pasi do që të gjithë ta shohin atë kur del dhe takon turmat, Mbretëresha do që kur takon njerzit ta shikojnë të gjithë. Gjithashtu ajo vishet ashtu për arsye sigurie pasi kështu ajo mund të jetë më e kontrolluar nga antarët e shërbimit të sigurisë.”

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face